Каталог / Медицина / Стоматология /

Стоматологія Modern Dentistry

Адрес:м.Суми, пр. М.Лушпи 5, корпус 28, офіс 4
Телефоны: +380994126433;
+380966039766
График работы: Понеділок-п‘ятниця з 9:00 до 19:00;
Субота з 9:00-15:00;
Неділя-вихідний
Сайт: https://www.moderndentistry.sumy.ua/
Представительство в социальных сетях: Інстаграмм:@modern_dentistry_sumy
Электронная почта: taisiyagrigoreva50@gmail.com
Дата добавления в каталог: 22.09.2019

У нашому центрі працюють лікарі з багаторічним досвідом, а сучасне обладнання та високоякісні матеріали дозволяють їм виконувати роботу на найвищому рівні. Саме тому ми гарантуємо високу якість послуг кожному нашому пацієнту.

Звернувшись до нас, ви можете бути впевнені, що будь-яка процедура буде проведена максимально комфортно та безболісно.

Дитяча стоматологія

До основних задач нашого дитячого стоматолога входить не тільки якісне лікувати зубів. Він також має знаходити індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта. У нас працюють висококваліфіковані фахівці, що мають досвід роботи з дітьми. Завдяки новітньому оснащенню і методикам безболісного лікування, візит до стоматолога не залишить неприємних вражень як у батьків, так і у дітей.

Ортодонтична стоматологія

У Modern Dentistry ви можете виправити будь-які дефекти прикусу чи зубного ряду. Фахівці нашого центру подарують красиву посмішку пацієнту будь-якого віку. В залежності від побажань та індивідуальних особливостей пацієнта лікарі підберуть найкращі методи для усунення дефектів за допомогою різних видів брекет-систем, пластинок чи кап.

Естетична стоматологія

Гарна посмішка - це візитна картка людини. В нашій клініці ви можете провести реставрацію зубу будь якої складності, від незначних пошкоджень до повного відновлення. Усунути тріщини та потемніння емалі, а також за потреби відбілити чи провести професійне чищення зубів. Ми допоможемо вам отримати сяючу посмішку якісно, швидко і безболісно.

Хірургічна стоматологія

У Modern Dentistry хірургічне видалення зубів проводиться тільки за умови, коли неможливо їх зберегти за допомогою лікування, а у всіх інших випадках лікарі уникають цієї процедури. Сучасні методики проведення оперативного втручання у поєднанні із застосуванням якісних лікарських препаратів роблять хірургічні маніпуляції безболісними та безпечними.

Терапевтична стоматологія

Наші лікарі-терапевти проведуть лікування каріозних уражень тканин зуба, пульпіту, періодонтиту. Крім того, якісно виконають діагностику і лікування захворювань кореневих каналів. Застосування якісних матеріалів, що володіють не тільки високою міцністю, але і відмінними естетичними якостями, стануть запорукою повноцінного відновлення функції зуба.

Ортопедична стоматологія

З допомогою сучасних технологій ми швидко і точно підберемо необхідні конструкції для протезування. У нашій клініці ви маєте змогу відновити функцію та естетику зубного ряду, усунути деформації, спричинені відсутністю одного, декількох або значної кількості зубів. Окрім жувальної функції зубів, ви можете покращити їх естетичні властивості, за допомогою коронок, вінірів, вкладок та різних видів протезів.

Адрес на карте:

Отзывы: